Om Lets kit it

Lets kit it er stiftet i 2020 af Kristine 

Da hun i sommeren 2021 valgte at lukke Lets kit it for gå andre veje, så jeg en mulighed og tænkte det var en jeg måtte gribe. Jeg havde fulgt Lets kit it over nogle måneder og var helt forelsket i konceptet samt produkterne! 

Jeg har altid selv haft en drøm om at blive selvstændig, men jeg har aldrig haft den helt rigtige ide og aldrig helt turde springe ud i det at skulle være selvstændig! Noget af det der har holdt mig tilbage har været min usikkerhed - en usikkerhed på mig selv om mine evner, samt den usikkerhed der ligger i at skulle dele noget man selv har lavet og hvad nu hvis folk ikke synes om det eller ikke vil betale for det man laver ? 

Men livet er for kort til at blive ved med bare at drømme, det ved jeg af ren erfaring da jeg tilbage i 2013 mistede min mor til Kræft, hun nåede ikke at opleve sin 45'års fødselsdag, samt min mormor i 2017. Dette har klart været med til at ændre mit syn på tilværelsen og det at man ikke bare skal have et arbejde for at have et, men et hvor man kan lide at tage afsted om morgenen, for ellers bliver det for trist i sidste ende. 

Jeg har haft mange overvejelser i forbindelsen med overtagelse af Lets kit it da jeg stod midt i min barsel med vores første søn - ville jeg have tid nok til det her projekt jeg var ved at hoppe ud i? - ville min kæreste støtte mig og kunne han forstå mit behov for at udleve min drøm? Min kæreste samt min familie støtter mig og bakker op omkring projektet, da de ved det er en drøm for mig og det er også derfor jeg turde tage det endelige spring og hoppe i med begge ben ! Til gengæld er det med tiden noget helt andet og ligesom man tror der er tid, så er den der bare ikke når man står med et lille barn der ingen dagsrytme har, men jeg synes alligevel at min kæreste og jeg har forsøgt at få det til at fungere på bedst mulig vis så jeg har tid til min drøm! 

Min drøm og vision for denne virksomhed er meget større end det den starter op med nu! Mit mål er klart på sigt at udover min online butik, så vil jeg også rigtig gerne have en fysisk butik og udvide i sortimentet. 

 

Jeg er super spændt på at se hvor dette eventyr tager mig hen og hvad der kommer til at ske! 

Tak fordi i vil læse med og være en del af Lets kit it!